Legyél Te az OpenHouse Ingatlan legújabb munkatársa!

Csatlakozz siófoki, balatonboglári értékesítői csapatunkhoz, és legyünk együtt büszkék közös sikereinkre!

Mivel támogatjuk a sikereidet?

Az OpenHouse STARTER csomagot úgy állítottuk össze, hogy maximálisan támogassuk a munkádat, fejlődésed.

Képzés&tréning
Belépésedet követően gyakorlati alapú ingatlanszakmai képzésben részesülsz, ahol az ügyfélkezelés és az ingatlanértékesítés valamennyi fortélyát elsajátítod.

Mentorálás
A munkádat fél éven keresztül az irodában dolgozó tapasztalt mentor kollégáink segítik és támogatják. Rájuk mindenben számíthatsz majd.

Marketing
Munkád sikerét személyre szabott, a már jól bevált OpenHouse hálózat arculati elemeit tartalmazó marketing eszközökkel (céges telefon, névjegykártya, eladó tábla, szórólapok, online, és offline hirdetések, stb.) biztosítjuk

Mi lesz a feladatod?

A különböző marketing csatornákból érkező, sokszínű ügyfél igények feltérképezése, az ingatlanokkal kapcsolatos tájékoztatás, bemutatás, valamint az ingatlan kínálat folyamatos bővítése lesz a feladat.

Nem kell aggódnod, ha nincs korábbi ingatlanos tapasztalatod, nálunk teljeskörű betanítást és mentoringot kapsz. A munkafolyamatokat pedig úgy állítottuk össze, hogy minimális legyen az adminisztációs feladat.

Mi is ilyenek vagyunk, Tőled is ezt várjuk!

Ügyfélbarát kommunikáció
Szóban és írásban egyaránt szeress, és tudj kommunikálni emberekkel. A mi munkánkban ez alapvetés!

Mobilitás, mozgékonyság
Bár jellemzően a lakóhelyünk körzetében dolgozunk, de ahhoz, hogy az általad képviselt ingatlanokat szakszerűen bemutathasd ügyfeleinknek, elengedhetetlen, hogy alkalmanként volán mögé pattanj.

Nyitottság, befogadó képesség, tanulási készség
Az ingatlankereskedői szakma folyamatosan változó világ. Szakmai tudásunk folyamatos frissítése, fejlődésünk egyik alap pillére.

Önálló munkavégzés, percízitás, megbízhatóság
A munkádat nagyban támogatni fogják saját fejlesztésű ügyfél és ingatlan regisztrációs programjaink, melyek szinte minden adminisztrációs terhet, és hibázási lehetőséget is levesznek a válladról. Viszont még így is fontos a precíz, önálló munkavégzés, a jó időbeosztás.

Miért kezd nálunk az ingatlan értékesítői karriered…?

Kiemelkedő jövedelem
Jövedelmed a költségtérítés, a teljesítményarányos mozgóbér segítségével éri majd el a kiemelkedő szintet. A VÁLLALKOZÓI JOGVISZONY NEM FELTÉTEL!

Bónuszrendszer, értékesítési versenyek
Az OpenHouse országos rendszeréből fakadóan, és a helyi vezetés szervezésében is rendszeresen tartunk céges versenyeket, magas tárgy és pénzjutalommal.

Céges rendezvények
Évnyitó, évzáró party, nyári piknik, országos és helyi csapatépítések.

Marketing támogatás
Az OpenHouse országos hálózatából fakadóan az eladásokat támogató keresztértékesítési lehetőség, teljes Google Ads, közösségi média, keresőoptimalizálás (SEO), valamint offline marketing, home staging támogatást biztosítunk.

Képzések és mentoring
Az OpenHouse országos hálózata folyamatos képzéssekkel, a helyi iroda az országban szinte egyedülálló mentori munkával segíti a fejlődésedet.

Rugalmas időbeosztás
A munkaidőd kötetlen, Te osztod be – természetesen ügyfeleid igényeinek figyelembevételével. Család és gyermekbarát, kutyabarát munkahely a miénk!

Támogató csapat
Egy jól összeszokott és támogató csapat fog téged várni. Kérdés és probléma esetén meg fogod kapni a támogatást.

Erős karrier lehetőség
A csapaton belül jól tervezhető karrierút vár…ez Számodra azt jelenti, hogy akár 1 éven belül az OH Elit klub tagja lehetsz!

Mire számíthatsz a jelentkezés után?

Jelentkezés az űrlapon

Jelentkezz az oldal alján található űrlapon keresztül! Az elérhetőségi adataid pontosan add meg. Tölts fel szakmai önéletrajzot is.

Karriertalálkozó 1.0

Amennyiben a csapatunkba illőnek tartunk, akkor figyeld a telefonod, mert meghívunk egy “karriertalálkozóra”. Itt minden szükséges tájékoztatást, információt megkapsz a cégről és a munkáról.

Második személyes találkozó

A karriertalálkozót követően 1-2 napon belül telefonon egyeztetjük Veled a második személyes találkozó időpontját. Itt átnézzük a megállapodásunk pontjait, ha maradt kérdésed azt megbeszéljük. A megállapodás után indulhat a közös munka!